Getoonde informatie

Hoewel bij het ontwikkelen van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd is en/of niet meer juist is. EWfotografie is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website. Daarnaast voeren bepaalde verwijzingen op deze website naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden en waarover EWfotografie dus geen controle heeft. EWfotografie draagt daarmee ook niet de verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van die informatie.

 

Auteursrecht

Op alle, door EWfotografie gemaakte foto's rust copyright. Ten alle tijden blijft EWfotografie eigenaar van de foto (behoud het auteursrecht), tenzij anders is afgesproken. Als de afbeelding niet in opdracht van of ten behoeve van de afgebeelde persoon is gemaakt, is het portretrecht beperkt. De afgebeelde persoon kan zich alleen verzetten tegen vermenigvuldiging of openbaarmaking, voor zover die persoon een redelijk belang heeft om zich daartegen te verzetten, zoals omschreven in de Auteurswet 1912, zie wikipedia voor meer informatie. Bovenstaande regel m.b.t. het auteursrecht komt uit de wet, ik ben echter niet de moeilijkste. Kortom, als je jezelf tegenkomt op een foto dat je liever niet hebt, stuur me gewoon een e-mail. Dan verwijder ik die foto.

 

Publicatie van EWfotografie foto's voor eigen gebruik

Het publiceren van door EWfotografie gemaakte foto's voor eigen gebruik op bijvoorbeeld social media is toegestaan. Hiervoor dient u niet direct toestemming te vragen. Echter vermeld er wel altijd de bron bij en een link naar deze website. Wilt u een bepaalde foto voor prive gebruik op origineel formaat hebben zonder watermerk, dan kan dit tegen een kleine onkosten vergoeding. Stuur dan een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Publicatie van EWfotografie foto's voor commercieel gebruik

Het commercieel gebruiken van door EWfotografie gemaakte foto's is niet toegestaan zonder toestemming van EWfotografie. Bij interesse in één of meerdere foto's voor commercieel gebruik kunt u contact opnemen met EWfotografie via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt dan indien gewenst ook de originelen toegestuurd krijgen op origineel formaat.

 

de 10 geboden

Respecteer het auteursrecht op foto's.

Vraag altijd toestemming aan de fotograaf als je een foto wilt gebruiken.

Vertrouw niet op de mededeling van anderen. Alleen de fotograaf kan toestemming geven voor gebruik van een foto. Maak altijd duidelijke afspraken over het gebruik en de vergoeding. Gebruik een foto alleen voor de afgesproken doeleinden. Probeer altijd de maker van een foto te achterhalen. Gebruik een foto niet als je niet weet wie de maker is. Vermeld altijd de naam van de fotograaf bij een foto. Bewerk of verknip een foto niet zonder toestemming van de fotograaf. Let op de rechten die anderen op de foto kunnen hebben. Vraag ook hen toestemming voor gebruik. Geef de fotograaf altijd een bewijs exemplaar van de publicatie. Bron: dupho.nl